Uw  
 

 

Een sieraad van Caroline Devilee Sieraden is bijzonder, persoonlijk en een beleving. De symboliek van het sieraad is een belangrijk uitgangspunt in mijn ontwerpen. Het vertegenwoordigt de schakel van symboliek en sieraad, Caroline en klant, mens en materiaal. Handgemaakte kralen, half edelstenen, zoetwaterparels en kristal worden verwerkt in sieraden, met enthousiasme, interesse en service. Daarnaast is het mogelijk om verschillende workshops te volgen (zie "workshops").

ONTWERP
Ik laat mij inspireren door actuele modekleuren en natuurlijke vormen. Ook ontwerp ik graag sieraden voor bijzondere gelegenheden, zoals een bruiloft of feest. Je bent altijd welkom voor (vrijblijvend) persoonlijk advies.

REPARATIE/RESTYLEN

Oude of gebroken sieraden kun je laten maken of restylen, zodat de sieraden er weer nieuw en eigentijds uitzien en weer gedragen kunnen worden.

WORKSHOPS

Lijkt het je leuk om sieraden of een mooi schilderij te leren maken? Er worden verschillende workshops georganiseerd. Kijk voor verdere informatie op de website of bel even.

HET ATELIER
Mijn atelier ligt aan de Burgemeester Smitweg 11, 2391 ND  te Hazerswoude-Dorp. Hier vind je de zeer gevarieerde collectie sieraden en schilderijen. Koffie en thee staan altijd klaar.

ACCESSOIRES

In de winkel vindt u een groot aanbod aan prachtige wollen en zijden shawls.

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn elke zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt mij altijd bellen om op een ander tijdstip langs te komen.

ADRES/CONTACT

Burgemeester Smitweg 11, Hazerswoude-Dorp, Tel. 06 218 97 218, www.cdsieraden.nl, info@cdsieraden.nl
De sieraden zijn ook verkrijgbaar bij: Van der Linde mode en lingerie, Dorpsstraat Hazerswoude-Dorp

ALGEMENE VOORWAARDEN

Zijn verkrijgbaar via info@cdsieraden.nl

                                                                                                 VOOR HET ACTUELE AANBOD VAN KETTTINGEN ZIE TABBLAD KETTINGEN                  


 


ARMBANDEN/OORBELLEN 

KLIK OP BUTTON


ARMBANDENCaroline Devilee Sieraden
Burgemeester Smitweg 11
2391 ND Hazerswoude Dorp
0621897218


 WORKSHOPS 

KLIK OP BUTTON


WORKSHOPSSHAWLS 

KLIK OP BUTTON


SHAWLS